Sodexon Foodhub ravintola tarjoaa asiakkailleen paikallisesti tuotettua lähiruokaa

Sodexon Keilaniemiessä sijaitsevan Foodhub ravintolan keittiömestari Kasper Sjöholm kertoo MTV:lle kokemuksistaan uuden sisätilaviljelyyn liittyvän pilottihankeensa pohjalta.

– Tieto siitä, että on paikan päällä kasvatettua, on toiminut todella hyvänä puskurina siihen, että kasvisruuan määrä ja menekki on kasvanut hyvin paljon, toteaa Sjöholm. -MTV

Me Green Team Finlandilla toivomme omalta osaltamme pystyvämme kehittämään vastaavien konseptien kehitystä ja käyttöönottoa Suomalaisessa ravintolakentässä. Tarjomamme palvelut ja ratkaisut sopivat erinomaisesti paitsi yksittäisten ravintoloiden omaan tuotantoon myös suurempien ketjujen keskitettyihin tuotantotarpeisiin.

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ravintola-rakensi-oman-kasvihuoneen-minua-on-aina-ahdistanut-etta-talvikuukausina-meille-roudataan-kasviksia-toiselta-puolelta-maapalloa/8218450#gs.afo4pd