Greenhub konsepti houkuttelee vierailijoita

Ravintokoulu Perhon edustajat vierailivat asiakkaamme Greenhubin luona Espoon Keilarannassa.

GreenTeam Finland järjesti ravintolakoulu Perhon edustajille tutustumiskäynnin Greenhubin salaattiviljelmälle. Vierailun tarkoituksena oli esitellä Perhon opetuksen vastuuhenkilöille GreenTeam Finlandin tarjoamia järjestelmiä. Vierailun yhteydessä keskusteltiin mahdollisuudesta ottaa urbaanit vertikaaliviljelmät osaksi Perhon koulutuskokonaisuutta.

Urbaanit sisätilaviljelyratkaisut kehittyvät jatkuvasti ja niiden käyttö eri muodoissaan myös ravintoloiden toiminnassa lisääntyy jatkuvasti. Me GreenTeam Finlandilla olemme innostuneita mahdollisuudesta auttaa Perhoa tuomaan näiden ratkaisuiden mahdollisuudet osaksi tulevaisuuden ravintola-alan ammattilaisten työtä ja osaamista!