Greenhub konsepti houkuttelee vierailijoita

GreenTeam Finland järjesti ravintolakoulu Perhon edustajille tutustumiskäynnin Greenhubin salaattiviljelmälle. Vierailun tarkoituksena oli esitellä Perhon opetuksen vastuuhenkilöille GreenTeam Finlandin tarjoamia järjestelmiä. Vierailun yhteydessä keskusteltiin mahdollisuudesta ottaa urbaanit vertikaaliviljelmät osaksi Perhon koulutuskokonaisuutta.

Sodexon Foodhub ravintola tarjoaa asiakkailleen paikallisesti tuotettua lähiruokaa

Sodexon Keilaniemiessä sijaitsevan Foodhub ravintolan keittiömestari Kasper Sjöholm kertoo MTV:lle kokemuksistaan uuden sisätilaviljelyyn liittyvän pilottihankeensa pohjalta. – Tieto siitä, että on paikan päällä kasvatettua, on toiminut todella hyvänä puskurina siihen, että kasvisruuan määrä ja menekki on kasvanut hyvin paljon, toteaa Sjöholm. -MTV Me Green Team Finlandilla toivomme omalta osaltamme pystyvämme kehittämään vastaavien konseptien kehitystä ja Read the article »

Olemme muuttaneet!

Green Team Finland Oy löysi uuden toimiston Helsingin sydämestä merellisestä Kruununhaasta! Meidät löytää nykyään osoitteesta Oikokatu 9, Helsinki. Uudelle kompaktille toimistollemme on tulossa myös pienimuotoinen myyntinäyttely tarjoamistamme kasvatus-ratkaisuista. Ota yhteyttä ja tule käymään!